İzmir havalandırma şirketi

İzmir havalandırma şirketi, havalandırma sistemleri ile ilgili hizmet veren firmaları arıyorsanız YB Havalandırma olarak hizmetinizdeyiz. YB Havalandırma günümüzün önemli ihtiyaçlarından olan havalandırma sistemlerini sizin için temin eder, montajını yapar ve bakımını yapar.

Bir iş yeriniz varsa, havalandırma sistemleri kullanıyorsanız veya henüz yeni açtınız ve kuruluma ihtiyacınız varsa YB Havalandırma İzmir’de hizmetinizde. Havalandırma sistemleri insan sağlığı açısından olmazsa olmaz malzemelerden bir tanesi.

Restoranlarda koku, duman, nem ve kirli havanın tahliyesi, temiz havanın ortama taşınması için gereklidir. Ocakbaşı tarzı restoranlar, kalabalık müşteri ağırlayabilen kafeler, tekstil atölyeleri, mermer ve seramik atölyeleri havalandırma sistemine ihtiyaç duyar.  Tüm bu ihtiyaçlarınızda YB Havalandırma hizmetinizde. İletişim 0552 453 04 49

İzmir havalandırma şirketi

İzmir havalandırma şirketi

İzmir havalandırma şirket seçerken dikkat edilmesi gereken bir çok husus var. Özellikle tecrübeli olması, kaliteli malzeme kullanması, size referans verebiliyor olması çok önemlidir. Havalandırma ustası bulmak kolay ama usta ellerin yaptığı işleri uzun yıllar kullanmak zordur.

Havalandırma şirketleri havalandırma sisteminin teminini, montajını, temizliğini, bakımını yapar. Havalandırma sistemleri bazı sektörlerde yılda bir kez bazı sektörlerde altı ayda bir temizlenmelidir. Özellikle restoranların davlumbaz bacaları. Tekstil atölyelerin kirli hava çeken hortumları sık sık dolar ve işlevini yitirir.

Tüm bu olumsuzluklar çalışan sağlığını tehlikeye atar. Bakımını ihmal ettiğiniz havalandırma sistemleri personelinizin meslek hastalığına yakalanmasına ve sizden tazminat istemesine sebep olabilir. Aynı zamanda sağlık sorunları sebebiyle yetişmiş personeliniz iş bırakmak veya işe ara vermek zorunda kalabilir.

Havalandırma sistemleri hem sizin sağlığınız ve kazancınız, hem personelinizin sağlığı ve kazancı açısından çok önemlidir. Günümüzde her yıl biraz daha ısınan havayı düşünürsek sadece önemli değil vazgeçilmezdir.

Havalandırma sistemlerinin önemi

Havalandırma sistemleri, iç hava kalitesini iyileştirmenin önemli bir yoludur. Temiz hava sağlayarak, kirli havayı tahliye ederek ve havayı dolaştırarak, havadaki kirleticilerin konsantrasyonunu azaltmaya ve daha sağlıklı ve konforlu bir iç ortam yaratmaya yardımcı olabilirler.

Havalandırma sistemleri ayrıca enerji tasarrufuna yardımcı olabilir. Isı geri kazanımlı bir havalandırma sistemi (HRV) gibi bir sistem kullanarak, binadan çıkan atık ısıyı, içeri giren temiz havayı ısıtmak için kullanabilirsiniz. Bu, ısınma ve soğutma maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltabilir.

Havalandırma sistemi seçerken, bina türü, bina büyüklüğü ve bina sakinlerinin ihtiyaçları gibi dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Bir HVAC yüklenicisi, ihtiyaçlarınız için en uygun sistemi seçmenize yardımcı olabilir.

YB Havalandırma,

Havalandırma sistem montaj, demontajı, temizliği, kurulumu, temini konusunda hizmet veriyoruz.

  • Merkezi havalandırma,
  • Davlumbaz havalandırma,
  • Aspiratörler ve hücreli kabinler,
  • Hava emme ve basma menfezleri,
  • Flex hortumlar,
  • Kare ve yuvarlak borular,
  • Havalandırma kanal temizliği,
  • Davlumbaz temizliği,
  • Havalandırma baca temizliği,
  • Havalandırma sistem malzemeleri temini konularında hizmet vermektedir.

Başta Bornova olmak üzere İzmir’in tüm ilçelerine havalandırma malzemeleri temin ediyoruz.

YB Havalandırma iletişim 0552 453 04 49 – 0507 087 55 49

Aşağıdaki iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

YB Havalandırma whatsapp iletişimi için buraya tıklayın.

YB Havalandırma yetkilisini aramak için buraya tıklayın.

İnstagram hesabımızdan bize yazmak için burayı tıklayın.

Sitemizin ana sayfasına gitmek için burayı tıklayın.