İzmir restoran havalandırma

İzmir restoran havalandırma sistemleri için YB Havalandırma hizmetinizde. Sektörde uzun yıllar hizmet verdik. Sektörün ihtiyaçlarını, müşterinin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Daimi tecrübeli bir ekiple çalışıyoruz. Restoran havalandırması için gerekli olan tüm havalandırma sistemlerinin kurulumunu ve bakımını yapıyoruz.

İzmir’de restoran havalandırma, iş yeri havalandırma, tekstil atölyesi havalandırma, seramik ve cam atölyesi, endüstriyel mutfak havalandırması konusunda işimizi profesyonel olarak yapıyoruz. Havalandırma sistemi konusundaki malzeme ve montaj ihtiyaçlarınız için aşağıdaki irtibat numaralarından bizi arayın.

İzmir havalandırma şirketi

İzmir Restoran Havalandırma

Havalandırma sistemlerinin kullanım amacı iş yerinin ihtiyaçlarına göre değişir. Kimisi tozu, kimisi dumanı, kimisi koku ve kirli havayı ortamdan emerek dışarıya atar. Yerine temiz havayı taşır. Özellikle restoranlarda, ocakbaşı mangal yapan yerlerde, kebap ve köfte servis edilen yerlerde davlumbazlar büyük önem taşır.

Koku, duman, yemek buharı havalandırma sistemleri ile dışarıya atılmalıdır. Müşterinin ve personelin sağlığı ve işlerin devamlılığı için bu malzemeler olmazsa olmaz ihtiyaçlardır. Kötü hava dışarıya atılarak temiz hava içeriye taşınır.

Personelin meslek hastalığına yakalanmaması, yemeklerin sıhhatinin ve temizliğinin korunması için endüstriyel mutfaklarda şarttır. Müşteriye ikram yapılan alanda müşterilerin sağlığının korunması ve kötü kokudan uzak tutulmaları için de çok önemlidir.

Restoranlarda davlumbaz kurulumu, davlumbaz temizliği, baca kurulumu, malzeme temini konusunda hizmet veriyoruz. Kurulumunu yaptığımız davlumbaz sistemlerini zaman içinde kirlendiğinde bizi arayarak temizlettirebilirsiniz.

İzmir restoran havalandırma

Havalandırma sistemlerinin önemi

Havalandırma sistemleri, iç hava kalitesini iyileştirmenin önemli bir yoludur. Temiz hava sağlayarak, kirli havayı tahliye ederek ve havayı dolaştırarak, havadaki kirleticilerin konsantrasyonunu azaltmaya ve daha sağlıklı ve konforlu bir iç ortam yaratmaya yardımcı olabilirler.

Havalandırma sistemleri ayrıca enerji tasarrufuna yardımcı olabilir. Isı geri kazanımlı bir havalandırma sistemi (HRV) gibi bir sistem kullanarak, binadan çıkan atık ısıyı, içeri giren temiz havayı ısıtmak için kullanabilirsiniz. Bu, ısınma ve soğutma maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltabilir.

Havalandırma sistemi seçerken, bina türü, bina büyüklüğü ve bina sakinlerinin ihtiyaçları gibi dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Bir HVAC yüklenicisi, ihtiyaçlarınız için en uygun sistemi seçmenize yardımcı olabilir.

YB Havalandırma,

Havalandırma sistem montaj, demontajı, temizliği, kurulumu, temini konusunda hizmet veriyoruz.

  • Merkezi havalandırma,
  • Davlumbaz havalandırma,
  • Aspiratörler ve hücreli kabinler,
  • Hava emme ve basma menfezleri,
  • Flex hortumlar,
  • Kare ve yuvarlak borular,
  • Havalandırma kanal temizliği,
  • Davlumbaz temizliği,
  • Havalandırma baca temizliği,
  • Havalandırma sistem malzemeleri temini konularında hizmet vermektedir.

Başta Bornova olmak üzere İzmir’in tüm ilçelerine havalandırma malzemeleri temin ediyoruz.

YB Havalandırma iletişim 0552 453 04 49 – 0507 087 55 49

Aşağıdaki iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

YB Havalandırma whatsapp iletişimi için buraya tıklayın.

YB Havalandırma yetkilisini aramak için buraya tıklayın.

İnstagram hesabımızdan bize yazmak için burayı tıklayın.

Sitemizin ana sayfasına gitmek için burayı tıklayın.